Stripper boeken in Dendermonde

Vaak wordt gedacht dat de kosten voor een striptease act in Dendermonde zeer hoog zijn. Toch laten wij zien dat het ook anders kan. Doorgaans door een show 15/20 minuten en dit kost dan 200 euro, exclusief reiskosten. Daarbij worden de kosten vaak gedeeld door meerdere aanwezigen. Voor de kwaliteit die u krijgt, is deze prijs zeker schappelijk. Gedurende de act zal onze stripper in Dendermonde alles uit de kast halen om u en uw gezelschap te entertainen. Wilt u dat de show langer doorgaat? Tegen een meerprijs kan de duur van de act verlengd worden. Een show kan ook gecombineerd worden met topless bediening bijvoorbeeld. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden.

Wat heeft een stripper in Dendermonde u te bieden?

Zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uit Dendermonde hebben veel ervaring binnen de branche. Het zijn echte professionals die met hun sexy dansmoves ieder type gast weten te vermaken. Spanning, erotiek met een vleugje humor, dat zijn de striptease van onze strippers in Overpelt. Neem gerust een kijkje tussen onze strippers en ontdek welke acts passen bij uw event. Of u nu op zoek bent naar een ondeugende verpeegster of een sexy fbi? Ieder individuele stripper heeft zijn of haar eigen repertoire met verschillende thema’s. Met zoveel keuze zit er ongetwijfeld wel een act tussen dat past bij het thema van uw feest.

Naar mannelijke strippers
Mannelijke strippers Mechelen
Naar vrouwelijke strippers
Vrouwelijke strippers Mechelen

Stripper huren in Dendermonde

Geeft u een feest of organiseert u een evenement in Dendermonde of omgeving? Neemt u dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Samen met u gaan we op zoek naar een passende invulling voor uw evenement. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem ook dan contact met ons op. De beste strippers in Dendermonde huurt u via huureenstripper.be!

Direct stripper boeken

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Datum van de show (*)

  Tijd van de show (*)

  Plaats (*)

  Staat + huisnummer (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht