Stripper Mechelen

Op zoek naar erotisch entertainment met een vleugje humor om u feest, evenement of uitje op te leuken? Bij huureenstripper.be bieden wij u een groot aanbod met de allerbeste strippers in Mechelen en omgeving! Ook voor het inhuren van Gogo dansers, Topless entertainment of een Ladies en/of Men’s night bent u bij huureenstripper.be aan het juiste adres.

Stripper in Mechelen huren tegen de beste prijzen

Vaak wordt gedacht dat de kosten voor een striptease act zeer hoog zijn. Toch laten wij zien dat het ook anders kan. Doorgaans door een show 15 minuten en dit kost minder dan 200 euro, exclusief reiskosten. Daarbij worden de kosten vaak gedeeld door meerdere aanwezigen. Voor de kwaliteit die u krijgt, is deze prijs zeker schappelijk. Gedurende de act zal onze stripper in Mechelen alles uit de kast halen om u en uw gezelschap te entertainen. Wilt u dat de show langer doorgaat? Tegen een meerprijs kan de duur van de act verlengd worden. Een show kan ook gecombineerd worden met topless bediening bijvoorbeeld. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden.

Wat heeft een stripper in Mechelen u te bieden?

Zowel onze mannelijke strippers als vrouwelijke strippers uit Mechelen hebben veel ervaring binnen de branche. Het zijn echte professionals die met hun sexy dansmoves ieder type gast weten te vermaken. Spanning, erotiek met een vleugje humor, dat zijn de stripteases van onze strippers in Mechelen. Neem gerust een kijkje tussen onze mannen en vrouwen en ontdek welke acts passen bij uw event. Of u nu op zoek bent naar een ondeugende verpleegkundige of een sexy kapitein? Ieder individuele stripper heeft zijn of haar eigen repertoire met verschillende thema’s. Met zoveel keuze zit er ongetwijfeld wel een act tussen dat past bij het thema van uw feest.

Uw favoriete dame of heer is binnen enkele momenten geboekt

U boekt uw favoriete stripper uit Mechelen eenvoudig en snel via onze website. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u een lastminute verzoek? Bel ons dan direct en dan gaan we op zoek naar een passende oplossing. We stellen ons flexibel op en kunnen hierdoor snel handelen en inspelen op bijzondere vragen. Ook zijn we discreet. Zo blijft de stripper tot op het laatste moment een verrassing. Als de dame of heer is gearriveerd op de afgesproken locatie zal hij of zij contact met u opnemen. Op deze manier kunt u onopgemerkt de stripper naar binnen laten, zonder enige argwaan te wekken. Pas als hét moment is aangebroken zullen uw gasten aangenaam verrast worden met een spectaculaire show.

Naar mannelijke strippers
Mannelijke strippers Mechelen
Naar vrouwelijke strippers
Vrouwelijke strippers Mechelen

Vragen? Neem contact met ons op

Als u uw stripper geboekt heeft dan ontvangt u van ons een bevestiging per mail of indien gewenst via Whatsapp. De betaling dient u contant te voldoen bij de stripper of striptease zelf. Wanneer uw feest niet door kan gaan kunt u dit tot 3 dagen voor het optreden aan ons doorgeven en wordt dit kosteloos voor u geannuleerd. Als u de striptease act binnen 48 uur annuleert zijn wij genoodzaakt de act bij u in rekening te brengen. Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Direct stripper boeken

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Datum van de show (*)

  Tijd van de show (*)

  Plaats (*)

  Staat + huisnummer (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht